9789024427284-480x600zie: bestellink

De opvolger van De kracht van platformstrategie. Dit boek is ook in Engels verschenen onder de titel “The end of competition”.

Kijken, Kijken, Anders Kopen

9789462201026-240x300

Kijken,Kijken, Anders Kopen: de praktijk ervaart, de wetenschap verklaart. Mijn nieuwe boek komt begin februari uit; met 256 pagina’s is dit mijn omvangrijkste boek. Maar het onderwerp is ook inspirerend. Waarom verandert er nu zoveel, wat is de basis van disruptie in ons leven, bij winkels en in de maatschappij? Tot 1 februari is het boek te bestellen met een introductiekorting van 15% en een gratis masterclass. Daarna wordt de standaard vaste boekenprijs gehanteerd.

Actie! Noodplan Retail

Op 22 oktober 2013 verscheen het boek Actie! Noodplan retail. Disruptie vraagt om aanpassing van het retailmodel. Gemeentes moeten echt actief beleid gaan voeren om winkels in stand te houden, het gaat om leefbaarheid maar ook voorbestaan van gemeentes. Vastgoedhandelaren moeten samen werken met winkels en leveranciers moeten echt partner worden. Het is echt tijd voor actie! om winkels te behouden in een plaats. Bestel via internet of de eigen boekhandel.

 

 

Grondposities gemeenten nieuwe luchtbel!

Gemeentes hebben miljoenen grond gekocht voor toekomstige bouw van huizen en winkelcentra, alleen is daar geen behoefte meer aan. Winkelcentra worden er toch door heen gedrukt ondanks protesten van winkeliers die nu al te maken hebben met leegstand. De Telegraaf bericht hierover naar aanleiding van het hoofdstuk in het boek Red de winkel.   Lees het schokkende verhaal in de Telegraaf:   grondposities gemeentes